Inbouw


Ruitenberg inbouw

 

Ruitenberg heeft jarenlange ervaring met het inbouwen van diverse apparaten, bijvoorbeeld koelkasten, vriezers, maar ook kookplaten.

Inbouwen kan op meerdere manieren, zo kan het apparaat bijvoorbeeld half geïntegreerd of volledig geïntegreerd ingebouwd worden. In onderstaande uitleg wordt een vaatwasser als voorbeeld gebruikt om de verschillen uit te leggen:

  • Een half geïntegreerde vaatwasser is ingebouwd in een aparte kast of tussen twee keukenkasten in en krijgt op de deur een gedeeltelijk keukenfront geïnstalleerd. Hierdoor blijft het bedieningspaneel van de vaatwasser zichtbaar.
  • De volledig geïntegreerde vaatwasser heeft een deur die compleet bedekt wordt door een keukenfront, zodat het niet zichtbaar is dat er een vaatwasser achter zit.

Wanneer u een koelkast of een vriezer laat inbouwen is de nismaat, de grootte en eventueel de draaihoek van de deur van essentieel belang of het apparaat op de gewenste plek past. Laat u goed adviseren welk apparaat geschikt is om in te bouwen, niet alle apparaten lenen zich hiervoor namelijk. Wij komen graag langs om te kijken wat mogelijk

 


 

Inbouw koelkasten

 

 

Bij het inbouwen van een koelkast is het van belang om zeker te zijn van de nismaat. Mocht u hierover twijfelen, neem dan graag contact met ons op. Wij helpen graag.

 

 

Inbouw Vaatwasser

 

 

Niet iedere vaatwasser is geschikt om ingebouwd te worden en niet alle inbouw vaatwassers passen in iedere keuken. Wanneer u een vaatwasser op het oog heeft en niet zeker weet of deze in uw keuken past, neem dan contact met ons op.

 

Inbouw Koken

 

 

Wij zorgen ervoor dat de kookplaat vakkundig in het bestaande keukenblad wordt ingebouwd. Wij adviseren graag over de mogelijkheden.